Nemůžete objednávat do vaší vaší země - prosím kontaktujte naši zákaznickou linku. United States

Menu

REMUS Výfuky s možností regulace zvuku - CHROM

007102 293017LR

Výrobce: REMUS

Dostupnost: 3 - 5 dní

Více informací

List

Komentáře

Výfukový systém ASC vyvinutý na míru nejnovějšímu motoru Milwaukee-Eight s unikátní možností regulace zvuku ve 4 polohách. Regulaci zvuku ovládáte snadno tlačítkem umístěným kdekoliv (např. na řidítkách). Systém je samozřejmě včetně HOMOLOGACE. Prakticky jde u ASC systému o ovládání integrovaných klapek ve výfucích. Díky tomu snadno změníte zvuk z nerušivého "sousedského režimu" do některého z dalších 3 krásně znějících režimů podle Vaší aktuální nálady nebo situace. Detailní popis viz foto v galerii. Systém je na míru odladěný Vašemu modelu pro maximální libozvučnost ve všech režimech a pro maximální točivý moment v širokém spektru otáček. Při otevřených klapkách DOCHÁZÍ K ZÁSADNÍMU ZVÝŠENÍ TOČIVÉHO MOMENTU A VÝKONU v důsledku menšího protitlaku v systému - viz grafy. Jde o geniální produkt a objektivně nejlepší systém na trhu. Tlumiče jsou bez koncovek, které si vyberte sami dle svého vkusu z položek v seznamu níže. Díky tomu si můžete systém stylově individualizovat a i kdykoliv v budoucnu snadno a levně změnit jeho vzhled dokoupením jiných koncovek.

HOMOLOGOVANÝ DÍL:
  • Tento konkrétní díl je plně homologovaný dle ECE-R jako originální výfuk!
  • Součástí balení bude výhradně od nás jako oficiálního distributora pro ČR a SK i papírový homologační certifikát platný v celé EU. Nebudete tedy nikdy čelit žádným problémům na STK a ani při silniční kontrole v německy mluvících zemích (AU, DE, CH). Zde jsou performance výfuky stále častěji předmětem zájmu Policie.
REMUS GARANTUJE U TÉTO POLOŽKY:
  • Profesionálně laděný zvuk tomuto motocyklu na míru - libozvučný a sportovní, ale neobtěžující na dlouhých cestách, především u homologovaných verzí - detaily viz sekce Profesionální ladění zvuku
  • Zvýšení točivého momentu a výkonu
  • Snížení hmotnosti
  • Precizní zpracování, exkluzivní vzhled a přesná montáž bez jakýchkoliv úprav výfuku. Vše "plug and play".
  • Použitá vždy 100% nerezová ocel - typ T304
  • Vyrobeno v Rakousku a odladěno v profesionální akustické komoře

KategorieVýfuky

No customer comments for the moment.

Napište svůj názor